WORKSHOPS ONTSPANNINGSMASSAGE

Hoe zou het voor je aanvoelen dat je een kwalitatieve massage kon geven? Is het niet interessant te weten dat ik het juist leuk en motiverend vind om mijn kennis en ervaring inzake massage door te geven. Op vraag organiseer ik opnieuw een massagecursus op mijn huidige locatie te Heist-op-den-Berg. Mensen kennen mij als kwalitatief en nauwkeurig; massage is voor mij geen routine. Ik begeleid ieder persoonlijk, ongeacht voorkennis en vaardigheden. Op regelmatige tijdstippen starten nieuwe workshops. Aankondigingen vind je onderaan deze pagina. Volg ook onze evenementen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Deze massagecursus volstaat om vrienden, familie een massage aan te bieden. Het vormt echter ook een basis om later als therapeut aan de slag te gaan.

De technieken worden voorgetoond en daarna zelf onmiddellijk ingeoefend, waarbij ik nauwlettend corrigeer en tips geef. U kan ook als koppel massages aanleren, of de ene partner leert de technieken waarbij de andere als oefenpartner fungeert. Bent u alleen, geen zorg. Afhankelijk van het even of oneven deelnemersaantal vindt u een oefenpartner. In het andere geval zorgen wij voor een oefenpartner.

Hieronder een fragment uit de workshop “Relaxatiemassage”. Naast de workshops kan je ook gewoon bij mij een massage boeken! Een kwalitatieve massage vergt opleiding en vooral veel ervaring, voeling en eigen gemoedsrust. Enkel dan krijg je volledig diepgang. Deze massage wordt ondersteund door de klanken van ASHTORETH en Imar Pushlo, die de meditatieve stemming en spiritualiteit verhogen.

Voordelen van deze workshop:

  • Er is geen voorkennis nodig
  • Het tempo wordt aangepast aan uw vaardigheden
  • Je leert zachte technieken (effleurage, strijken, …) en ook stevigere technieken (petrissage, knijpen, …)
  • Een duidelijke syllabus (digitaal of paper)
  • Thee, koffie, water, versnaperingen worden voorzien
  • Eén van de dingen die je zal bevallen aan deze workshop is de kracht van aanraking
  • Op dagtrainingen wordt ‘s middags een broodmaaltijd voorzien

 

De investering in deze opleiding bedraagt € 395.

 

Op zeer regelmatige tijdstippen organiseren wij een massagecursus. Deze opleidingen zijn meestal vooraf gepland, doch het is ook mogelijk om een opleiding op maat te kiezen, waarbij we de datum, uur, en opleidingsduur overeenkomen (enkel mogelijk vanaf twee personen).

TIP: Denk eens aan een massagecursus tussen partners!

Eerstvolgende workshop ontspanningsmassage

cursusdagen op 12,13,14 augustus 2017 van 9.30 tot 17.30 uur

0 0
Weken
0 0
Dagen
0 0
Uren
0 0
Minuten
0 0
Seconden