MASSAGES

Het is reeds lang bewezen dat massage een therapeutisch effect heeft op het lichaam en de gezondheid bevordert door een inwerking op het spier- en zenuwstelsel. Massage bevordert ook de bloedsomloop. Massagetherapie vermindert stress en fysieke pijn.

In ons instituut worden verschillende massagetechnieken geïntegreerd. Tijdens de behandeling kan de intensiteit aangepast worden bij pijn of ongemak. Een ervaren massagetherapeut houdt hiermee voortdurend rekening.

***

Relax …, Herstel …, Verjong … de massage vindt plaats in een rustige, comfortabele atmosfeer die de relaxatie en het welzijn verbetert. Onze massagetherapie is een gezonde, rustige, prijs-kwaliteit gerichte behandeling gericht op jouw lichaam.

***

Hieronder een fragment uit de workshop “Relaxatiemassage”. Naast de workshops kan je ook gewoon bij mij een massage boeken! Een kwalitatieve massage vergt opleiding en vooral veel ervaring, voeling en eigen gemoedsrust. Enkel dan krijg je volledig diepgang. Deze massage wordt ondersteund door de klanken van ASHTORETH en Imar Pushlo, die de meditatieve stemming en spiritualiteit verhogen.

HEEFT MASSAGE NUT VOOR MIJ?

Massagetherapie is nuttig voor elke leeftijd; het kan niet alleen nuttig zijn om ziekten en kwetsuren te bestrijden maar ook ter preventie of puur als ontspanning:

Vermindering of elimineren van pijn

Verbetering van de bloedsomloop

Gewrichtspijnen bestrijden

Bevordering van het immuunsysteem

Spierspanning verminderen

Je lichaam- geest connectie verbeteren

Behandeling van depressie, burnout

WAAR KAN MASSAGE BIJ HELPEN?

Onrust en depressie

Burnout

Gewrichtsproblemen

Fibromyalgie

Chronisch vermoeidheid syndroom

Spierpijnen

Hoofdpijn-migraine

Arthritis, Tendinitis

… en meer …

BENT U IN GOEDE HANDEN?

Zeer zeker!

Ik ben opgeleid als massagetherapeute bij een erkend en kwalitatief instituut. Ik heb mij in de loop der jaren verder bekwaamd in diverse massagetechnieken.

Ik doceer zelf massagetechnieken en ben docente geweest in opleidingscentra.

WORD IK NAAKT GEMASSEERD?

Het is optimaal dat de massagetherapeute ieder lichaamsoppervlak volledig kan behandelen. De massage gebeurt steeds discreet en professioneel met handdoeken die het lichaam bedekken. Hiervan wordt niet afgeweken. Indien u het echter wenst, mag er kledij aan gehouden worden.

IS MASSAGE GELIJKGESTELD MET EROTIEK?

Absoluut niet! Een ontspanningsmassage heeft NIETS met erotiek te maken. Vragen om hiervan af te wijken worden in ons instituut niet op prijs gesteld. Wenst u dit wel, wordt u verzocht om contact te nemen met gespecialiseerde centra.

WAT KOST EEN MASSAGE?

Dit is afhankelijk van de gewenste behandeling. U vindt een overzicht van onze prijzen op het tabblad “prijzen”.

BEN IK VERZEKERD TIJDENS DE MASSAGE?

Inderdaad, u bent in ons instituut volledig verzekerd.

KAN IK ZELF MASSAGE AANLEREN?

Ja, hou onze workshops in de gaten. Op zeer regelmatige tijdstippen organiseren wij een massagecursus. Deze opleidingen zijn meestal vooraf gepland, doch het is ook mogelijk om een opleiding op maat te kiezen, waarbij we de datum, uur, en opleidingsduur overeenkomen (enkel mogelijk vanaf twee personen).

TIP: Denk eens aan een massagecursus tussen partners!