POLARITEITSMASSAGES

Polariteitsmassage is aan het begin van de twintigste eeuw ontwikkeld door de Amerikaan Randolph Stone (1890-1981). Het lichaam beschikt over geladen polen. De bovenkant van ons lichaam is positief (+) geladen en onze voeten zijn negatief (-) geladen.

Door o.a. negatieve emoties zoals b.v. angsten, depressies, een verstoord zelfbeeld raakt de polariteit uit balans waardoor er blokkades ontstaan. Bij een polariteitsmassage worden de polen van het lichaam met elkaar verbonden, zodat de energie vrij kan stromen. Deze verbinding wordt tot stand gebracht door de handen op reflexpunten van het lichaam te leggen. Vervolgens zullen de spieren en huid met massageolie gemasseerd worden. De massage vindt plaats op een massagetafel en kan zowel gekleed als ongekleed worden gegeven. Fysieke en energetische massage worden bij polariteitsmassage gecombineerd.

Misschien is het moeilijk je er iets bij voor te stellen, het is echt iets om zelf te ervaren. Dan ontdek je dat het heel ontspannend is, voor veel mensen ontspannender dan gewone massage, en dat het een boeiende manier kan zijn om je lijf te ontdekken. Je kan deze massagetechniek ook aanleren in een workshop.

***

De workshop Polariteitsmassage bestaat uit twee dagen en kent volgende modules

  • – Inleiding: Wat zijn chakra’s en waarvoor staan ze?
  • – Energie leren voelen en gebruiken
  • – Meditatietechnieken
  • – Handleggingen

 

Om het leermoment zo intens mogelijk te maken wordt gewerkt met beperkte groepen. Een opleiding telt minimaal twee personen.

Wanneer je je inschrijft met twee personen, kunnen we in overleg de lesmomenten afspreken

HEEFT POLARITEITSMASSAGE NUT?

Het voelen – geven – ontvangen van energie, zodat deze terug kan stromen

Het wegwerken van blokkades

Evenwicht in het lichaam herstellen

Rustgevend

Zuivering van het lichaam

WAT KOST EEN OPLEIDING POLARITEITSMASSAGE?

De workshop wordt gegeven over twee dagen, van 09.30 tot 16.30 uur, lunch inbegrepen: € 250

BEN IK VERZEKERD TIJDENS DE MASSAGE?

Inderdaad, u bent in ons instituut volledig verzekerd.