WELKOM!

Welkom op de website van mijn praktijk te Heist-op-den-Berg!

De praktijk  is  doorlopend geopend, doch om een kwalitatieve service te voorzien, werk ik enkel op afspraak. Deze service is veelomvattend: diverse soorten massages, een ruim aanbod aan meditaties, inspirerende workshops (zowel massage als meditatie). Daarnaast ben ik ook werkzaam als burnout- en jeugd/familiecoach met mijn zijproject www.ont-keten.be

Sedert 2003 lever ik een kwalitatief aanbod aan massages en meditaties, met volgende grondslag: gezondheidsstrategieën  voor het moderne leven, al dan niet therapeutisch bedoeld. Heb je acute gezondheidsproblemen of een langetermijn problematiek, of wil je gewoon je vitaliteit en functioneren verbeteren: ik kan hierbij helpen.

Fabienne Cassaer

Massagetherapeute, Meditatiebegeleidster, Docente, Burn-out en Familiecoach

Ik ben reeds 19 jaar gespecialiseerd in verscheidene massagetechnieken, niet alleen als therapeute met een tevreden klantenbestand.  In het verleden heb ik integratieve en polariteitsmassage gedoceerd in Syntra- instellingen, verspreid over het land.

Wat meditatie betreft, heb ik ondertussen 34 jaar ervaring. Ik heb mij in deze periode voortdurend verdiept in nieuwe en aanvullende meditatietechnieken. Verscheidene meditatiegroepen werden op succesvolle wijze begeleid. Noem mij geen “guru”, eerder jouw supporter aan de zijlijn.

Ik ben verder opgeleid als maatschappelijk assistente en ben werkzaam als burn-out en kindercoach, via mijn zijproject www.ont-keten.be

Korting op meditatiesessies

zie onze 10- beurtenkaarten