DYNAMISCHE MASSAGES

Dynamische massage is een onderdeel van de integratieve massage. Integratieve massage is een ontspanningsmassage, vergelijkbaar met de omgang van een moeder met haar kind. Het wrijven over de pijnlijke plek weerspiegelt het intuïtieve, het wiegen is het dynamische. Het leggen van de hand op de pijnlijke plek komt overeen met de polariteit.

Bij dynamische massage gaan we het lichaam bewegen, hetzij zacht, hetzij stevig door schudden en wiegen. Daarnaast zijn er nog aanvullende losmakende technieken. De massage voel je niet op één plek maar over het hele lichaam. De kledij kan tijdens de massage aangehouden worden. De massage werkt verbindend, aardend en bevordert de doorstroming van energie. Het gevolg is diepe ontspanning maar ook losmaken van blokkades.

Misschien is het moeilijk je er iets bij voor te stellen, het is echt iets om zelf te ervaren. Dan ontdek je dat het heel ontspannend is, voor veel mensen ontspannender dan gewone massage, en dat het een boeiende manier kan zijn om je lijf te ontdekken. Je kan deze massagetechniek ook aanleren in een workshop.

***

De workshop dynamische massage bestaat uit twee dagen en kent volgende modules

  • – Inleiding: Wat zijn chakra’s en waarvoor staan ze?
  • – Energie leren voelen en gebruiken
  • – Meditatietechnieken
  • – Handleggingen

 

Om het leermoment zo intens mogelijk te maken wordt gewerkt met beperkte groepen. Een opleiding telt minimaal twee personen.

Wanneer je je inschrijft met twee personen, kunnen we in overleg de lesmomenten afspreken

HEEFT DYNAMISCHE MASSAGE NUT?

Het voelen – geven – ontvangen van energie, zodat deze terug kan stromen

Het wegwerken van blokkades

Evenwicht in het lichaam herstellen

Rustgevend

Zuivering van het lichaam

WAT KOST EEN OPLEIDING DYNAMISCHE MASSAGE?

De workshop wordt gegeven over twee dagen, van 09.30 tot 16.30 uur, lunch inbegrepen: € 250

BEN IK VERZEKERD TIJDENS DE MASSAGE?

Inderdaad, u bent in ons instituut volledig verzekerd.